Upisi

Upisi u 1. razred Isusovačke klasične gimnazije s pravom javnosti u Osijeku u školskoj godini 2017./2018.

Što je potrebno za upis u Isusovačku klasičnu gimnaziju?

Broj upisnih mjesta: dva mješovita razredna odjeljenja po 26 učenika.

Vrednuju se i boduju:

Poseban uvjet za kandidate Isusovačke klasične gimnazije je prihvaćanje kršćanskog ozračja duhovno-formativnog programa škole.
Zbog toga se u predupisnom periodu organizira osobni susret i razgovor s ravnateljem i članom upisnoga povjerenstva, koji će kandidate i njihove roditelje/skrbnike upoznati s posebnostima Škole. Nakon razgovora kandidati i njihovi roditelji/skrbnici daju pisanu suglasnost o prihvaćanju posebnih uvjeta Škole.
Pisana suglasnost od velike je važnosti za kandidate i za Školu i preduvjet je za upis, te se obavlja prije elektroničkoga upisa.

Kada se može posjetiti i upoznati Isusovačku klasičnu gimnaziju?
Dan otvorenih vrata Isusovačke klasične gimnazije – subota, 3. lipnja 2017. od 10 do 12 sati.
Tada je moguće susresti se s ravnateljem, profesorima i učenicima, razgledati prostorije škole te sudjelovati u nekoj od radionica koje pripremaju profesori i učenici.
Na Danu otvorenih vrata možete se prijaviti za neki od termina za razgovor.

Termini za razgovor
Kandidat u pratnji roditelja/skrbnika treba u nekom od sljedećih termina doći na razgovor te, ako prihvaćaju program i posebnosti Škole potpisati suglasnost o tome. Napominjemo da i nakon davanja suglasnosti kandidat može bez ikakvih posljedica odustati od upisa u Isusovačku klasičnu gimnaziju.
Molimo pravovremeno nazvati tajništvo (031 215 120)prijaviti se (ukoliko niste na Danu otvorenih vrata) za jedan od ponuđenih termina:

  • ponedjeljak, 5. lipnja 2017. u 10.00 sati
  • srijeda, 7. lipnja 2017. u 18.00 sati
  • četvrtak, 8. lipnja 2017. u 18.00 sati
  • ponedjeljak, 12. lipnja 2017. u 10.00 sati

Na razgovor treba donijeti preporuku župnika.

U iznimnim slučajevima, ukoliko kandidat i(li) roditelj/skrbnik nikako nisu u mogućnosti doći u neki od navedenih termina, moguće je dogovoriti s ravnateljem susret u neko drugo vrijeme (tel. 031 215 121).

Dokumenti:
Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole (NN, 49/15.)
Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole
Odluka o upisu učenika u I. razrede srednje škole u školskoj godini 2017.-2018.
NATJEČAJ za upis učenika u I. razred Isusovačke klasične gimnazije s pravom javnosti u Osijeku za školsku godinu 2017./2018.

Scroll Up