Noć knjige 2021.

20.04.2021.

Ususret obilježavanju Noći knjige krećemo sa zagrijavanjem koji dan ranije i predlažemo vam prvu aktivnost za koju se nadamo da će vas opustiti. više o aktivnostima pogledajte na poveznici:Noć knjige 2021.

Zaštitni znak Noći knjige 2021. jest lik Knjiguška. A u nastavku pogledajte kako je nastala naša školska Knjiguška koju su napravile naša školska knjižničarka i studentica 1.godine preddiplomskoga studija Informatologije i hrv.jez. i knjiž Ana Ilakovac.
kako je nastala Knjiguška

U petak 23. travnja 2021. održava se Noć knjige s temom LJEKOVITA MOĆ KNJIGE. Mogu li nam, i kako, knjige pomoći u održavanju zdravlja pojedinca i društva? Koje bismo knjige kao lijek „prepisali“ sebi i drugima – i zašto? Može li se svakom vremenu preporučiti neka knjiga kao lijek? Koju bismo literaturu ponudili kao spas vremenu u kojem danas živimo? Zavirite u našu školsku interaktivnu knjišku apoteku u kojoj ima za svakoga ponešto. Svaka je ikonica interaktivna i vodi vas do ponuđene knjige, dijagnoze i ljekovite glazbe. Knjige ,naravno, možete podići u školskoj knjižnici! Uživajte u svojoj vikend terapiji. Sljedeća poveznica vodi vas do naše KNJIŠKE APOTEKE Knjiška apoteka

Autor: