Natječaj za JEEP

21.12.2021.

Tražimo dvoje učenika 3. i 4. razreda da upotpune ekipu za JEEP 2022. Vjerojatno već znate da naša škola od 2018. godine sudjeluje u međunarodnom projekta pod nazivom JEEP (Jesuit European Educational Project) koji se provodi među europskim isusovačkim školama. JEEP je svojevrsna simulacija Europskog parlamenta, a cilj je projekta susret učenika različitih zemalja te rasprava o političkim, društvenim i ekonomskim problemima koji utječu na život u Europskoj uniji. Dosad su naši učenici bili u Milanu (2018.), u Ghentu (2019.), a baš kada smo trebali putovati u Barcelonu (2020.) cijeli je svijet zahvatila epidemija. Tada odabranih sedam učenika vrijedno je radilo, dočekalo izdanje JEEP-a na daljinu 2021., a sada se pripremamo za JEEP u Barceloni koji će se održati od 19. do 26. ožujka 2022. Kako se uključiti?

  • natječaj je za učenike 3. i 4. razreda IKG-a
  • važno je izvrsno poznavanje engleskoga jezika
  • morate imati razvijene govorničke vještine (sudjelovanje u raspravi; javni govor, svakodnevni dogovori i suradnja u odborima)
  • biti učenik koji nema poteškoća s ocjenama jer trebate izostati s redovite nastave od 19. do 26. ožujka 2022.
  • organizator u Španjolskoj traži da svi sudionici budu cijepljeni protiv COVID-a
  • napisati motivacijsko pismo (u Wordu) i poslati ga u Teams (čavrljanje; kao privitak) Veri Bilandžić, prof., do četvrtka 23. prosinca 2021. do podneva

 

Vjerujemo da ćemo brzo okupiti cjelokupnu ekipu i s veseljem se pripremati za JEEP u Barceloni.

Sretno!

Autor: