Proljetna škola volontiranja

09.05.2019.

Pod proljetnim praznicima, od utorka 23. travnja 2019. godine do petka 26. travnja 2019. sedmero učenika 2. i 3. razreda, naših najaktivnijih volontera (Josip, Zino, Katarina, Marija, Ena, Irma, Karla) boravilo je sa svojim mentorima Goranom, Emanuelom i Tamarom, regionalnom koordinatoricom projekta „VolON: pojačaj volontiranje“ Miom Mitrović te profesoricama Katarinom Vilić Baltić i Sarom Salatić u Novom Vinodolskom na Proljetnoj školi volontiranja.
Ovu Školu organizirala je udruga SKAC kao dio projekta „VolON: pojačaj volontiranje“. Program se odvijao u Odmaralištu Novi Vinodolski Hrvatskog crvenog križa, a sastojao se od radionica, igara, obilaska grada te društveno-zabavnog sadržaja. U sklopu Proljetne škole volontiranja organiziran je i posjet Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu.
Sudionici Škole bili su i učenici, mentori i profesori škola iz Vukovara, Dugog Sela, Splita te Učeničkog doma Maksimir. Svima im čestitamo na njihovoj spremnosti da dio svog vremena poklone onima u potrebi, ne očekujući ništa zauzvrat, a posebno smo ponosni na naše vrijedne volontere!
Pripremile: K. Vilić Baltić, S. Salatić

Autor:

Scroll Up