Slavljenje i promicanje rada

01.05.2020.

Logo_grb

Najbolji je način provesti Međunarodni praznik rada slavljenjem i promicanjem rada. Naša se škola može pohvaliti velikim brojem nastavnika koji su svojim velikim radom i zalaganjem promovirani u zvanje mentora ili savjetnika. Što to zapravo znači? To znači da uz redoviti rad s učenicima i roditeljima , nastavnici rade sustavno i redovito na :
Inovativnoj i kreativnoj nastavi, mentoriranju učenika koji sudjeluju na raznim natjecanjima i smotrama te festivalima, vode iznannastavne aktivnosti, sudjeluju u povjerenstvima za provedbu natjecanja i državne mature, održavaju predavanja, radionice i ogledne sate na županijskim i državnim skupovima i simpozijima, objavljuju stručne članke, ispravljaju ispite na državnoj maturi, sudjeluju u Erasmus+ projektima, u raznim drugim projektima vezani za obrazovanje, uređuju školsku mrežnu stranicu, vode školski list, pripremaju i organiziraju javni događaj u školi i izvan nje.
Naši su promovirani nastavnici :
Mirela Generalić – profesor savjetnik
Vera Bilandžić – profesor savjetnik
Alen Šimičić- profesor savjetnik
Marija Klasić Petrović – stručni suradnik savjetnik
Darija Cik – profesor savjetnik
Matija Zorić – profesor savjetnik
Elvira Klarić – profesor savjetnik
Marija Pandžić – profesor savjetnik
Željka Duh Blašković – profesor mentor
Mirela Macelaru – profesor mentor

Čestitamo još jednom svim nastavnicima i želimo da im Sveti Josip Radnik bude i u daljnjem radu uzor , uzor skromnog radnika i zaštitnika hrvatskog naroda.

Autor:

Scroll Up