Svi predloženi za državnu razinu LiDraNa 2024.!

29.02.2024.

Baš kao što naslov govori, svih je četrnaestero učenika koji su u utorak, 27. veljače 2024.sudjelovali na smotri literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva učenika srednjih škola Osječko-baranjske županije u Našicama predloženo za sudjelovanje na ovogodišnjem LiDraNu na državnoj razini.
U Srednjoj su školi Isidora Kršnjavog na Okruglom stolu literarnog stvaralaštva svoj uradak predstavili T. Eržić, 3.b (mentorica V. Bilandžić, prof.) i L. Jakopović, 4.b u pratnji mentorice s. R. Filipović., prof.
Kad je u pitanju novinarsko stvaralaštvo, uspješna debitantica LiDraNa je E. Blanda, učenica 3.b razreda koju je pripremala mentorica V. Bilandžić., prof.
„ZbuNika“ naziv je dramsko-scenske igre kojom su članovi školske dramske skupine uprizorili scenarij njihove mentorice školske knjižničarke M. Klasić Petrović, prof.
U dramsko-scenskoj igri sudjelovali su: P. Bogičević, L. Krpan i N. Pintarić iz 1.a, K. Bilić iz 3.a, N. Grđan i L. Žužić iz 3.b te P. Grgić, S. Krpan, J. Matić i A. Varga iz 4.c.
Nadamo se da ih državna LiDraNo smotra u Vinkovcima zaista i čeka! Za njihove nastavnike i prijatelje iz školskih klupa i ovo je veliko postignuće!

Autor: