Poziv – roditeljski sastanci u prosincu 2016.

02.12.2016.

Logo_grb

Dragi roditelji,
pozivamo vas na  Roditeljski sastanak:

Prvi razredi: Ponedjeljak 05.12. u 17.30 sati
U vremenu smo Došašća, vrijeme koje nas usmjerava Gospodinu i obiteljskim vrijednostima. Želimo se osvrnuti na proteklo vrijeme ove školske godine, i ujedno vama roditeljima ponuditi nešto od naše isusovačke karizme. U zajedničkom djelu sastanka uputio bih vam nekoliko riječi o Duhovnosti i njenim stavovima kao sredstvu odgoja. Poslije zajedničkog susreta u potkrovlju,  slijedi  susrest s razrednicima u učionicama.

Drugi razredi: Ponedjeljak 05.12. u 18.30 sati
Povjerenstvo za izlet u Prag objavilo je natječaj, primilo i otvorilo ponude te izabralo 3 ponude koje će vam odabrane agencije (APP d.d., Astralis travel d.o.o., Panturist d.d.)  predstaviti kako biste Vi izabrali i donijeli konačnu odluku. Isto tako želimo se osvrnuti na proteklo vrijeme ove školske godine. Nakon zajedničkog susreta u potkrovlju,  moći ćete se u učionicama susresti s razrednicima.

Treći razredi: Četvrtak 08.12. u 18.30 sati
Povjerenstvo za maturalno putovanje u Grčku objavilo je natječaj, primilo i otvorilo ponude te izabralo 3 ponude koje će vam odabrane agencije (APP d.d., Ortran d.o.o., Panturist d.d.)  predstaviti kako biste Vi izabrali i donijeli konačnu odluku. Isto tako želimo se osvrnuti na proteklo vrijeme ove školske godine. Nakon zajedničkog susreta u potkrovlju,  moći ćete se u učionicama susresti s razrednicima.

Četvrti razredi: Četvrtak 08.12. u 17.30 sati
Kako bismo se zajedno što bolje pripremili i pratili našu djecu na završnici njihovog srednjoškolskog obrazovanja. Prof. M. Pandžić – koordinatorica državne mature za našu Školu –  predstaviti će program državne mature i odgovarati na vaša pitanja. Nakon zajedničkog susreta u potkrovlju,  moći ćemo se susresti s razrednicima.

Želimo vam blagoslovljeno ovo sveto vrijeme.

Do skorog susreta, srdačan pozdrav,

p. Sebastian Šujević SI, ravnatelj

Autor: